Fios Capital
Fios Capital
Fios Capital
Fios Capital
Fios Capital

Fios Capital

Fios Capital approached us looking for a home base after more than five years of working remotely. Offices radiate out from a tailored, central lounge area where employees can greet clients and collaborate. Large, sliding glass partitions with three-band vinyl detail allow privacy between offices and central space while maximizing shared daylight throughout. Sophisticated light fixtures punctuate the dark wood and navy blue palette.

A shared conference and break room area connects Fios to the adjacent office, allowing both companies to benefit from heightened amenities without allocating disproportionate space to a limited set of functions.

  • Client: Fios Capital
  • Completed: Summer 2019
  • Size: 2,500 sf
  • Location: Denver, Colorado